Yahni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Yahni
Прилепска јанија - лута јавнија (cropped).jpg
Beef yahnia in North Macedonia
Jinisstock, broth, or soup
Buku masakan: Yahni  Médhia: Yahni

Yahni, ( Turki [1] ), yahniya ( Bulgari: яхния , Basa Makedonia: јанија ), Utawa yakhni ( Arab: يخني‎‎ , Basa Urdu: یخنی , basa Hindi: यख़नी , Pèrsi: یخنی‎‎ , Grikenlan: γιαχνί [2] ) minangka jinis panganan sing asale ing Asia, ditemokake ing pirang-pirang negara ing sisih kidul Asia . Iki banjur ditepungi menyang sawetara negara ing Balkan .

Gladri[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Alan Davidson (11 August 2014). The Oxford Companion to Food. Oxford University Press. kc. 117–. ISBN 978-0-19-967733-7.
  2. http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%BD%CE%AF&dq=