Wong Buruwai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wong Buruwai iku golongan ètnik sing dumunung ing Kacamatan Kaimana, Kabupatèn Fakfak, Provinsi Papua, Indonésia. Cacah jiwané udakara wong 700.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Hidayah, Zulyani (2015). Ensiklopedi Suku Bangsa di Indonesia. Jakarta: Yayasan Pustaka Obor Indonesia. p. 69. ISBN 978-979-461-929-2.