Wolfgang Stark

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wolfgang Stark

Wolfgang Stark(lair tanggal 20 November 1969 ing Landshut) iku sawijining wasit bal-balan profésional saka Jerman.

Tetandhingan ing Piala Donya 2010 sing diwasiti Wolfgang Stark[besut | besut sumber]

Tanggal Wektu (UTC+2) Tim #1 Kasil. Tim #2 Tahap Panonton
12 Juni 2010 16:00 Flag of Argèntina Argèntina 1–0 Flag of Nigeria Nigeria Grup B 55.686
23 Juni 2010 16:00 Flag of Slovénia Slovénia 0–1  Inggris Grup C 36.893
26 Juni 2010 16:00 Flag of Uruguay Uruguay 2–1 Bendera_Koréa Kidul Koréa Kidul Babak gugur 30.597
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wolfgang_Stark&oldid=1100061"