Wolfgang Stark

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wolfgang Stark

Wolfgang Stark(lair tanggal 20 November 1969 ing Landshut) iku siji wasit bal-balan profésional saka Jerman.

Tetandhingan ing Piala Donya 2010 sing diwasiti Wolfgang Stark[besut | besut sumber]

Tanggal Wektu (UTC+2) Tim #1 Kasil. Tim #2 Tahap Panonton
12 Juni 2010 16:00 Flag of Argèntina Argèntina 1–0 Flag of Nigeria Nigeria Grup B 55.686
23 Juni 2010 16:00 Flag of Slowén Slowén 0–1  Inggris Grup C 36.893
26 Juni 2010 16:00 Flag of Uruguay Uruguay 2–1 Wolfgang Stark}}~~~~ Yèn Panjenengan nduwèni penggalih kaca iki ora layak dibusak, utawa Panjenengan sumedya mbenakaké kaca iki, utawa Panjenengan ora sarujuk karo usulan pambusakan iki, mangga udaraké alesan Panjenengan ing kaca parembugané. Paméling iki aja kokbusak!Deleng uga aturan sing bisa dadi alesan kena apa kaca iki diusulaké kanggo dibusak. Panata: Cèk menawa ana pranala menyang kaca iki, vèrsi-vèrsi sadurungé lan log sadurungé mbusak. Kaca iki kabesút pungkasan déníng Top4Bot (Pasumbang • Lóg) 960 dina 1029 menít kepungkúr. Koréa Kidul [[Koréa Kidul]]||Babak palastra||align="center"|30.597