Wikipedia:Artikel pethingan/2010 04

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oryza sativa - Köhler–s Medizinal-Pflanzen-232.jpg

Pantun (basa ngoko: pari) punika salah setunggaling taneman budidaya wigatos kanggé nyekapi kebetahan pangan arupi wos amargi dados sumber karbohidrat kanggé mayoritas menungsa ing donya.

Saking sedaya serealia wonten ing donya, prodhuksi pantun punika urutan nomer tiga sasampunipun jagung lan gandum. Maos salajengipun ...