Wikipedia:Angkringan Liyané

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Abb36,Gedompol.jpg
Eat toghter in Kembul Bujono.jpg

Papan iki kanggo sapa baé kang arep ngrembug prakara kang ora cocog ing péranganing angkringan liya. Tulung ngrembug ing angkringan niti, tèhnis, utawa usul yèn topiké luwih trep ing kana. Pesthèkna yèn kowé wis maca kaca pitulung kita.

Rembug bab samubarang kajaba bab iki bisa koaturaké ing Angkringan.

Twemoji 2615.svg Breezeicons-apps-48-lokalize.svg Emojione 2696.svg Breezeicons-categories-32-applications-development.svg Icons8 flat idea.svg Icons8 flat news.svg Breezeicons-apps-48-artikulate.svg Icons8 flat mind map.svg
Balik munggah