Wiehe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wiehe
Wappen Wiehe.png
Lambang Wiehe
Lage des Kyffhäuserkreises in Deutschland.png
Lokasi Kyffhäuserkreis lan Wiehe ing Jerman
Wiehe in KYF.png
Lokasi Wiehe ing Kabupatèn Kyffhäuserkreis
Katrangan cekak
Praja: Thüringen
Jembar: 24,52 km²
Padunung: 1.909 jiwa (31 Des. 2015)[1]
Pelat nomer wahana motor: KYF, ART, SDH
Alamat
balé kutha:
Leopold-v.-Ranke-Str. 33
06571 Wiehe
Situs wèb resmi: www.stadt-wiehe.de
Pulitik
Walikutha: Dagmar Dittmer

Wiehe iku sawijining kutha cilik ing kabupatèn Kyffhäuserkreis, praja Thüringen, Republik Féderal Jerman. Kutha iki sing ndunungi 1.915 jiwa. Dunungé 24 kilomèter sakiduling Sangerhausen lan 32 kilomèter saloré Weimar.

Lokasi[besut | besut sumber]

Kutha iki dunungé ana ing lebak Unstrut saloring pawukiran Hohe Schrecke. Kutha iki digabungaké dalan nomer 1215 lan 1217 karo laladan liyané ing Thüringen lan Sachsen-Anhalt.

Putra-putri kutha[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]