Sachsen-Anhalt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gendéra
Flag of Saxony-Anhalt.svg
Statistik
Kutha krajan: Magdeburg
Wewengkon: 20.447 km²
Padunung: 2.337.000 (2010)
Kapadhetan: 126 inh./km²
Situs web: sachsen-anhalt.de
ISO 3166-2: DE-ST
Pulitik
Pradana Mantri: Reiner Haseloff (CDU)
Parté sing Kuwasa: CDU/SPD coalition
Péta
Germany Laender Sachsen-Anhalt.png

Sachsen-Anhalt iku sawijining nagara bagéyan ing Jèrman. Amba wewengkoné 20.447 km² lan padunungé cacahé ana 2,3 yuta. Kutha krajané iku Magdeburg.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sachsen-Anhalt&oldid=1001086"