Sachsen-Anhalt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gendéra
Flag of Saxony-Anhalt.svg
Statistik
Kutha krajan:Magdeburg
Wewengkon:20.447 km²
Padunung:2.337.000 (2010)
Kapadhetan:126 inh./km²
Situs web:sachsen-anhalt.de
ISO 3166-2:DE-ST
Pulitik
Pradana Mantri:Reiner Haseloff (CDU)
Parté sing Kuwasa:CDU/SPD coalition
Péta
Germany Laender Sachsen-Anhalt.png

Sachsen-Anhalt iku sawijining praja ing Jerman. Amba wewengkoné 20.447 km² lan sing ndunungi cacahé ana 2,3 yuta. Kutha krajané iku Magdeburg.

Cithakan:Pérangan Jerman