Weightlifting Fairy Kim Bok-joo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo
Gambar:Weightlifting Fairy Kim Bok Joo Poster.jpg
Poster resmi
Genre Coming of age
Sports
Youth
Romansa
Ditulis déning Yang Hee-seung
Produser Oh Hyun-jong
Diparagakaké
Negara asal Koréa Kidul
Basa asli Koréa
Prodhuksi
Suwéné acara 60 menit
Prodhuksi Chorokbaem Media
Distributor MBC
Pambabaran
Saluran tivi MBC
Format gambar 1080i (HDTV)
Lakuné acara Novèmber 2016 (2016-11) –  ()
Kronologi
Acara sadurungé Shopping King Louie
Pranala jaba
Website
Production website

Fairy Kim Bok-Joo Weightlifting (Hangul역도요정 김복주; RRYeokdoyojeong Gim Bokju) ya iku séri tivi Koréa Kidul kang dilakokaké déning Lee Sung-kyung minangka aktor wadon utama. Séri tivi iki minangka drama olahraga kang nduwèni tema mangsa enom, kang terinspirasi saka para atlit kang olèh medhali emas Olimpiade Angkat Wesi, Jang Mi-ran . Séri tivi iki disetèl ing dina Rebo lan Kemis ing wanci 22.00 ( WSK ) ing MBC wiwit Novèmber 2016.

Drama kasebut uga nemokaké maneh kanca selabel YG ya ikuLee Sung-kyung lan Nam Joo-hyuk kang sahurungé uga main peran ing Cheese in the Trap . [1]

Ringkesan[besut | besut sumber]

Kim Bok-joo ( Lee Sung-kyung ) ya iku mahasiswi ing Universitas Olahraga Haneol. Dhèwèké nduwèni kekuwatan kang ngluwihi bocah-bocah liyané wiwit dheweke isih cilik. Iki uga dipengaruhi déning bapaké kang tau dadi atlit angkat wesi. Ibuné wis séda wiwit dhèwèké isih cilik. Bapaké mbukak réstoran ayam, Bok Chicken, kanggo biaya urip dhèwèké kabèh. Dhèwèké katon kaya bocah groboh, nanging dhèwèké satenané bocah kang gatèkan. Jung Joon-hyung ( Nam Joo-hyuk ) ya iku kanca cilik saka Kim Bok-joo. Dhèwèké dadi atlit renang kang prigel, nanging dhèwèké ngalami trauma saengga didiskualifikasi ing pertandhingan internasional. Bebarengan karo Kim Bok-joo, dhèwèké ngatasi perkara-perkara lan nyoba nemokaké mimpi lan tresnané. Song Shi-ho ( Kyung Soo-jin ) iku pesenam kang uga sekolah ing Universitas Olahraga Hanwool. Dhèwèké wiwit nggayuh senam wiwit umur 5 taun lan menangaké Asian Games ing 18 taun. Dhèwèké tansah dadi kang paling prigel ing kelas, nanging tekanan méntal gawé hubungané karo Jung Joon-hyung ing jaman kepungkur, kang saiki dadi keputusan kang digetuni.

Rujukan[besut | besut sumber]