We're the Millers

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
We're the Millers
220px
Poster Film
Disutradarani Rawson Marshall Thurber
Diprodhuseri
Diskénariyoni
Carita déning
  • Bob Fisher
  • Steve Faber
Dibintangi
Dimusiki
Sinématografi Barry Peterson
Dibesut déning Michael L. Sale
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Warner Bros.
Tanggal metu
  • Agustus 3, 2013 (2013-08-03) (Traverse City Film Festival)
  • Agustus 7, 2013 (2013-08-07) (Amerika Serikat)
  • Agustus 23, 2013 (2013-08-23) (Inggris)
Suwéné
110 Menit[1]
Nagara
  • United States
Basa Inggris
Rantaman $37 Juta[2]
Kalarisan $269,994,119[3]

We're the Millers nggih punika filem drama komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel ing taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Rawson Marshall Thurber. Skénario kagem filem punika kaanggit sesarengan déning Bob Fisher, Steve Faber, Sean Anders, lan John Morris. Juru damel kapasrahaken dhumateng Chris Bender, Vincent Newman, Tucker Tooley, lan Happy Walters. Juru paraga ingkang sami kadhapuk maragani filem punika antawisipun Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts, Will Poulter, lan sanèsipun. We're the Millers dipunbabar ing surya 7 Agustus 2013 déning Warner Bros. Taun 2014, 67th British Academy Film Awards maringi bebungah dhumateng Will Poulter ing kang kasil menang miyos katégori BAFTA Rising Star Award.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Bebungah[besut | besut sumber]

Taun Pasanggiri Kategori Panampi Kasil
2013 Key Art Awards Best Trailer - Audio/Visual Warner Bros., New Line Cinema, Trailer Park Nominasi
2014 40th People's Choice Awards[4] Favorite Movie Actress Jennifer Aniston Nominasi
Favorite Comedic Movie Actress Jennifer Aniston Nominasi
Favorite On-Screen Chemistry Jennifer Aniston and Jason Sudeikis Nominasi
Favorite Comedic Movie We're the Millers Nominasi
67th British Academy Film Awards BAFTA Rising Star Award Will Poulter Menang

Soundtrack[besut | besut sumber]

Tracklist
No. JudhulSinger(s) Durasi
1. "Count It Off"  The Saturday Knights  
2. "Problem"  Natalia Kills  
3. "Shake it Sleazy"  Ronald J. Webb  
4. "Waiting at Home"  Ronald J. Webb  
5. "Boner Garage"  Ronald J. Webb  
6. "I’m A Man"  Black Strobe  
7. "Joined At The Hip"  Jonathan Carroll  
8. "Stroke Me"  Mickey Avalon  
9. "The Stroke"  Billy Squier  
10. "Wild Child"  Juliet Simms  
11. "Hustlin’"  Rick Ross  
12. "Put The Gun Down"  ZZ Ward  
13. "South Of The Border (Down Mexico Way)"  Frank Sinatra  
14. "Waterfalls"  TLC  
15. "Shakey Ground"  The Temptations  
16. "Werk Me"  Hyper Crush  
17. "Sweet Emotion"  Aerosmith  
18. "Officer of the Day"  Wurlitzer Pipe Band  
19. "I’ll Be There For You (Theme from FRIENDS)"  The Rembrandts  

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "WE'RE THE MILLERS (15)". British Board of Film Classification. June 14, 2013. Dijupuk June 14, 2013. 
  2. McClintock, Pamela (August 6, 2013). "Box Office Preview: 'Elysium' Aims for $35 Million-Plus Debut". The Hollywood Reporter. Dijupuk August 12, 2013. 
  3. Box office Mojo: We're the Millers diakses 12 Agustus 2013
  4. Peoples Choise: Nominees diakses 12 Agustus 2013

Pranala njawi[besut | besut sumber]