Warka

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Warka
POL Warka COA.svg
Lambang Warka
POL Warka map.svg
Lokasi Warka
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Warka
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Warka (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa. Warka dumunung ing bantaran kiwa Kali Pilica (60 kilometer kidul Warsawa), kanthi 11.300 padunung. Warka dumunung ing Provinsi Mazowsze (wiwit 1999), sadurungé klebu Provinsi Radom (1975 - 1998).

Warka iku papan kelairan Jendral Kazimierz Pulaski (4 Maret 1745), lan uga misuwur anané Warka Brewery (wiwit 1478).

Tokoh misuwur[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Warka&oldid=1002294"