Wanna One

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wanna One
171104 워너원.jpg
Pratélan latar wuri
SakaKoréa Kidul Seoul, Koréa Kidul
GénreK-pop, dance, R&B
Mangsa akarya2017–saiki
LabèlYMC Entertainment, CJ E&M
Sana jaringanwannaonego.mwave.me/wannaone
AnggotaYoon Ji-sung
Ha Sung-woon
Hwang Min-hyun
Ong Seong-wu
Kim Jae-hwan
Kang Daniel
Park Ji-hoon
Park Woo-jin
Bae Jin-young
Lee Dae-hwi
Lai Kuan-lin

Wanna One (Koréa: 워너원), ya iku salah sawijiné grup boyband kang asalé saka Seoul, Koréa Kidul. Cacahé anggota ana 11 ya iku Kang Daniel, Park Ji-hoon, Lee Dae-hwi, Kim Jae-hwan, Ong Seong-wu, Park Woo-jin, Lai Kuan-lin, Yoon Ji-sung, Hwang Min-hyun, Bae Jin-young, lan Ha Sung-woon. Grup iki diyasa déning CJ E&M, lumantar kompetisi Produce 101 season 2 ing taun 2017.[1]

Anggota[besut | besut sumber]

Diskografi[besut | besut sumber]

Album[besut | besut sumber]

  • 2017: 1X1=1 (To Be One)
  • 2017: 1x1=1 (To Be One)
  • 2017: 1-1=0 (Nothing Without You)
  • 2018: 0+1=1 (I Promise You)
  • 2018: 1÷x=1 (Undivided)
  • 2018: 1¹¹=1 (Power of Destiny)

Konser[besut | besut sumber]

Wanna One nggelar konser lan tur kanthi sesirah "Wanna One World Tour -- One: The World". Konser iki digelar ing sawenèh kutha ing donya kaya ta Seoul, San Jose, Dallas, Chicago, Atlanta, Singapure, Jakarta, Kuala Lumpur, Hong Kong, Bangkok lan Melbourne.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "`프로듀스 101 시즌2` 워너원, 최종 11인 멤버 확정 명단 공개 - 열린세상 열린방송 MBN". star.mbn.co.kr. Retrieved 2019-11-12.
  2. 장동우 (2018-04-02). "Project band Wanna One announces 13-city world tour". Yonhap News Agency (in Inggris). Retrieved 2019-11-12.

Pranala njaba[besut | besut sumber]