Waikabuak, Sumba Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Waikabuak, Sumba Kulon
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri53.12.15 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sumba Kulon {{{nama dati2}}}]]

WaikabubakSumba.JPG

Waikabuak iku kecamatan ing Kabupatèn Sumba Kulon Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupatèn Sumba Kulon