Waikabuak, Sumba Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Waikabuak, Sumba Kulon
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sumba Kulon {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

WaikabubakSumba.JPG

Waikabuak iku kecamatan ing Kabupatèn Sumba Kulon Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupatèn Sumba Kulon