Menyang kontèn

Wage (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Wage yaiku filem biopik Indonésia taun 2017.[1] Film iki diprodhuksi dening Opshid Media.[2]

Paraga[besut | besut sumber]

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. a b Media, Kompas Cyber. "Perankan Sosok WR Supratman dalam Film "Wage", Begini Persiapan Rendra". KOMPAS.com (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2020-01-16.
  2. BeritaSatu.com. "Film WAGE Kisahkan Perjalanan Kepahlawanan WR Supratman". beritasatu.com (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2020-01-16.
  3. "Aktor Utama Film Wage Ini Kunjungi Desa Somongari Purworejo". Tribun Jateng (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2020-01-16.