Prisia Nasution

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Prisia Nasution
Lair Prisia Wulandari Nasution
Jeneng liya Prisia Nasution, Phia
Pakaryan Aktris, Pembawa acara, Model
Taun aktif 2009 - sekarang
Wong tuwa(s) Robert Nasution
Siti Sundari

Prisia Nasution (lair kanthi jeneng Prisia Wulandari Nasution, Jakarta, 1 Juni 1984) ya iku sawijining model lan aktris Indonesia.