Prisia Nasution

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Prisia Nasution
Lair Prisia Wulandari Nasution
Jeneng liya Prisia Nasution, Phia
Pakaryan Aktris, Pembawa acara, Model
Taun aktif 2009 - sekarang
Wong tuwa Robert Nasution
Siti Sundari

Prisia Nasution (lair kanthi jeneng Prisia Wulandari Nasution, Jakarta, 1 Juni 1984) ya iku sawijining model lan aktris Indonesia.