Prisia Nasution

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Prisia Nasution
LairPrisia Wulandari Nasution
Jeneng liyaPrisia Nasution, Phia
PakaryanAktris, Pembawa acara, Model
Taun aktif2009 - sekarang
Wong tuwaRobert Nasution
Siti Sundari

Prisia Nasution (lair kanthi jeneng Prisia Wulandari Nasution, Jakarta, 1 Juni 1984) ya iku sawijining model lan aktris Indonesia.