Uny (prusahaan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Uny Co., Ltd. (ユニー株式会社 Uny Kabushikigaisha?)
Terbuka (Bursa Saham Tokyo [1] )
(Bursa Saham Nagoya [2])
Indhustri bisnis eceran
Diyasa 13 Maret 1950 (kanthi asma Uny 21 Fèbruari 1971)
Kantor gedhé Inazawa, Prefektur Aichi, Jepang
Sana jaringan www.uny.co.jp/

Uny Co., Ltd. (ユニー株式会社 Uny Kabushikigaisha?, Perseroan Terbatas Uny) inggih punika prusahaan ingkang ngemunah jaringan peken swalayan APiTA lan Uny ing tlatah Chubu lan Kanto, Jepang. Kantor pusatipun ing kitha Inazawa, Prefektur Aichi. Uny (HK) Co., Ltd. ngemunah peken swalayan ing Cityplaza, Hong Kong kanthi asma APiTA.

Deleng ugi[besut | besut sumber]

  • Úny, désa ing Hongaria

Pranala njaba[besut | besut sumber]