Uny (prusahaan)

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Uny Co., Ltd. (ユニー株式会社 Uny Kabushikigaisha?)
Jinis

Terbuka (Bursa Saham Tokyo [1] )
(Bursa Saham Nagoya

[2])
Indhustri bisnis eceran
Diadegaké 13 Maret 1950 (kanthi asma Uny 21 Februari 1971)
Kantor pusat Inazawa, Prefektur Aichi, Jepang
Situs wèb www.uny.co.jp/

Uny Co., Ltd. (ユニー株式会社 Uny Kabushikigaisha?, Perseroan Terbatas Uny) inggih punika prusahaan ingkang ngelola jaringan peken swalayan APiTA lan Uny ing tlatah Chubu lan Kanto, Jepang. Kantor pusatipun ing kitha Inazawa, Prefektur Aichi. Uny (HK) Co., Ltd. ngelola peken swalayan ing Cityplaza, Hong Kong kanthi asma APiTA.

Deleng ugi[besut | besut sumber]

  • Úny, desa ing Hongaria

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Uny (prusahaan) ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Uny_(prusahaan)&oldid=982749"