Uny (prusahaan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Uny Co., Ltd. (ユニー株式会社 Uny Kabushikigaisha?)
Terbuka (Bursa Saham Tokyo [1] )
(Bursa Saham Nagoya [2])
Indhustribisnis eceran
Diyasa13 Maret 1950 (kanthi asma Uny 21 Fèbruari 1971)
Kantor gedhéInazawa, Prefektur Aichi, Jepang
Sana jaringanwww.uny.co.jp/

Uny Co., Ltd. (ユニー株式会社 Uny Kabushikigaisha?, Perseroan Terbatas Uny) inggih punika prusahaan ingkang ngemunah jaringan peken swalayan APiTA lan Uny ing tlatah Chubu lan Kanto, Jepang. Kantor pusatipun ing kitha Inazawa, Prefektur Aichi. Uny (HK) Co., Ltd. ngemunah peken swalayan ing Cityplaza, Hong Kong kanthi asma APiTA.

Deleng ugi[besut | besut sumber]

  • Úny, désa ing Hongaria

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Perusahaan-Jepang-stub