Unknown (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Unknown
Gambar:Unknown Poster.jpg
US theatrical release poster
DisutradaraniJaume Collet-Serra
Diprodhuseri
Ditulis déning
  • Oliver Butcher
  • Stephen Cornwell
AdhedhasarOut of My Head
déning Didier Van Cauwelaert
Dibintangi
Dimusiki
SinématografiFlavio Labiano
Dibesut déningTimothy Alverson
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningWarner Bros. Pictures
Tanggal metu
  • 16 Fèbruari 2011 (2011-02-16) (Westwood premiere)
Suwéné
113 minutes
Nagara
  • Canada
  • France
  • Germany
  • Japan
  • United States
  • United Kingdom
Basa
  • English
  • German
Rantaman$30[1]–40[2] million
Kalarisan$136,123,083[3]

Unknown nggih punika sesirah filem Amérikah Sarékat-Inggris-Jerman-Prancis taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Jaume Collet-Serra. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Oliver Butcher lan Stephen Cornwell, adhedhasar saking novel saking Prancis taun 2003 kanthi sesirah Out of My Head pakaryanipun Didier Van Cauwelaert. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel film nggih punika Joel Silver sesarengan Leonard Goldberg lan Andrew Rona. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng John Ottman lan Alexander Ruddd. Sinematografi dipuncakaken déning Flavio Labiao. Sawetawis pambesutan filem kalampahaken déning Timothy Alverson. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Aidan Quinn, Bruno Ganz, lan Frank Langella. Unknown kababar ing surya 16 Februari 2011.[4][5][6]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Unknown ing Box Office Mojo. Retrieved 2013-04-12.
  2. 40 million according to Andrew Rona at Berlinale press conference, Friday 18 February 2011. See "Video Press Conference" at Berlinale web site after 30 minutes. Retrieved 2013-04-12.
  3. Unknown at The Numbers. Retrieved 2013-04-12.
  4. Studio Babelsberg press release 18 January 2011: European premiere for Studio Babelsberg co-production Unknown at the 2011 Berlinale Retrieved 2013-04-08
  5. "Unknown White Male Starts Principal Photography". MovieWeb.com. Retrieved 2011-02-21.
  6. Dargis, Manohla (2011-02-17). "Me, My Doppelgänger and a Dunk in the River". The New York Times. Retrieved 2011-02-18.

Pranala njaba[besut | besut sumber]