Universitas Setia Budi Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Disambig variants icon.svg
Universitas Setia Budi
Universitas Setia Budi Surakarta
RèktorIr. Surachmanto Hutomo, M.Sc.
LokasiSurakarta
Situs webwww.setiabudi.ac.id

Universitas Setia Budi ya iku sawijining universitas utawa pawiyatan luhur swasta ing Surakarta, Indonesia kang ana ing dalan Let. Jend. Sutoyo, Mojosongo, Sala.

Sajarah[besut | besut sumber]

Kanthi kronologis, Yayasan Pendidikan Setia Budi wiwitane nyelenggaraké pira-pira program studi D.III kang kapérang dadi Analis Keséhatan, analis kimia dan Teknik Kimia sarta Farmasi. Program Studi mau diadhekaké wiwit 1983 kanthi 1995. Lembaga Pendidikan kang wiwitane namung ngadhekaké uga tekan jenjang D.III, bisa dikembangaké kanthi jenjang S.1 ya iku wiwit kasetujui déning kang berwenang dadi Sekolah Tinggi Teknik Kimia Surakarta. Ing 1997, Sekolah Tinggi Teknik Kimia Surakarta mau ditingkataké dadi Universitas Setia Budi.

Program Studi[besut | besut sumber]

  1. Akademi Teknik Kimia Surakarts 1987 (ATK)
  2. Diii Analis Kimia
  3. Diii Teknik Kimia Farmasi 1992
  4. Diii Teknik Kimia Pangan 1992
  5. Sekolah Tinggi Teknik Kimia Surakarta 1995 (STTKS)
  6. S1 Farmasi
  7. S1 Teknik Kimia
  8. Diii Analis Kimia
  9. Diii Teknik Kimia Farmasi
  10. Diii Teknik Kimia Pangan

Pranala njaba[besut | besut sumber]