Universitas Merdeka Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Universitas Merdeka Malang
RèktorDr. Kridawati Sadhana, MS
LokasiKota Malang
Situs webhttp://www.unmer.ac.id

Universitas Merdeka Malang, kasingkat Unmer, ya iku pawiyatan luhur swasta paling kemuka ing Kutha Malang, Indonésia, kang diadhekaké ana ing taun 1964. Rektor ing taun 2007 ya iku Dr. Kridawati Sadhana, MS

Fakultas[besut | besut sumber]

Universitas Merdeka Malang duwé 6 fakultas sarta 32 Program Studi, ya iku:

Program Strata 1[besut | besut sumber]

Fakultas Ilmu Sosial lan Ilmu Pulitik[besut | besut sumber]

  1. Ilmu Administrasi Nagara
  2. Ilmu Administrasi Niaga
  3. Ilmu Komunikasi;

Fakultas Ékonomi[besut | besut sumber]

  1. Manajemen
  2. Ékonomi Pembangunan
  3. Akuntansi;

Fakultas Teknologi Informasi[besut | besut sumber]

Fakultas Teknik[besut | besut sumber]

  1. Teknik Sipil
  2. teknik Mesin
  3. Teknik Arsitektur
  4. Teknik Industri
  5. Teknik Elektro

Fakultas Psikologi[besut | besut sumber]

Fakultas Hukum[besut | besut sumber]

Program Strata 2[besut | besut sumber]

  1. Magister Manajemen
  2. Magister Administrasi Publik
  3. Magister Ilmu Hukum
  4. Dhoktor Ilmu Sosial
  5. Dhoktor Ilmu Ékonomi

Program Diploma[besut | besut sumber]

  1. Program Diploma IV Manajemen Pariwisata
  2. Program Diploma III Kepariwisataan (Perhotèlan lan Usaha Perjalanan Wisata)
  3. Program Diploma III Keuangan lan Perbankan
  4. Program Diploma III Akuntansi
  5. Program Diploma III Basa Inggris;

Pranala njaba[besut | besut sumber]