Universitas Katulik Sacro Cuore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Katulik Sacro Cuore
Chiostro Unicatt.jpg
JenisSwasta
RèktorLorenzo Ornaghi
LokasiMilan, Italia
Situs webwww.unicattolica.it

Universitas Katulik Sacro Cuore (Università Cattolica del Sacro Cuore, UCSC) iku sawijining universitas swasta Katulik sing diadegaké ing taun 1921. Kampus utama dumunung ing Milan, Italia lan kampus satelit ing Brescia, Piacenza, Cremona, Roma, lan Campobasso. UCSC wujud universitas swasta gedhé ing Éropah.

Organisasi[besut | besut sumber]

Facultas[besut | besut sumber]

  • Fakultas Pertanian, Piacenza-Cremona (1951)
  • Fakultas Seni lan filsafat (1923)
  • Fakultas èlu Banking, Finance lnd Asuransi (1990)
  • Fakultas Ékpnomi (1947)
  • Fakultas Ékpnomi, Piacenza-Cremona (1990)
  • Fakultas Pendhidhikan (1936)
  • Fakultas Hukum (1923)
  • Fakultas Hukum, Piacenza-Cremona (1995)
  • Fakultas Matématika, Fisika lan Natural Sciences, Brescia (1968)
  • Fakultas Kedhokteran, Roma (1958)
  • Fakultas Ilmu basa lan Sastra manca (1968)
  • Fakultas Èlmu Pulitik (1926)
  • Fakultas Psikologi (1999)
  • Fakultas Sosiologi (2001)

Paska sarjana[besut | besut sumber]

  • ALMED (2002)
  • ALTIS (2005)
  • ASA (2008)
  • ASAG (2000)
  • ASERI (1995)
  • SMEA (1984)
  • ALTEMS (2008)

Pranala njaba[besut | besut sumber]