Universitas Katulik Sacro Cuore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Universitas Katulik Sacro Cuore
Chiostro Unicatt.jpg
Jenis Swasta
Rèktor Lorenzo Ornaghi
Lokasi Milan, Italia
Situs web www.unicattolica.it

Universitas Katulik Sacro Cuore (Università Cattolica del Sacro Cuore, UCSC) iku sawijining universitas swasta Katulik sing diadegaké ing taun 1921. Kampus utama dumunung ing Milan, Italia lan kampus satelit ing Brescia, Piacenza, Cremona, Roma, lan Campobasso. UCSC arupa universitas swasta gedhé ing Éropah.

Organisasi[besut | besut sumber]

Facultas[besut | besut sumber]

  • Fakultas Pertanian, Piacenza-Cremona (1951)
  • Fakultas Seni lan filsafat (1923)
  • Fakultas èlu Banking, Finance lnd Asuransi (1990)
  • Fakultas Ékpnomi (1947)
  • Fakultas Ékpnomi, Piacenza-Cremona (1990)
  • Fakultas Pendhidhikan (1936)
  • Fakultas Hukum (1923)
  • Fakultas Hukum, Piacenza-Cremona (1995)
  • Fakultas Matématika, Fisika lan Natural Sciences, Brescia (1968)
  • Fakultas Kedhokteran, Roma (1958)
  • Fakultas Ilmu basa lan Sastra manca (1968)
  • Fakultas Èlmu Pulitik (1926)
  • Fakultas Psikologi (1999)
  • Fakultas Sosiologi (2001)

Paska sarjana[besut | besut sumber]

  • ALMED (2002)
  • ALTIS (2005)
  • ASA (2008)
  • ASAG (2000)
  • ASERI (1995)
  • SMEA (1984)
  • ALTEMS (2008)

Pranala jaba[besut | besut sumber]