Parembugan:Universitas Katulik Sacro Cuore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Università Cattolica del Sacro Cuore menawi dipun pindah dados irah-irahan Universitas Katulik Sacro Cuore dospundi?Maturnuwun Puryono| Pirembagan! 13 Februari 2012 21.54 (UTC)