Unit sampel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Unit sampel utawa unit statistik sajeroning analisis statistika tegesé anggota sèt èntitas sing disinaoni. Unit minangka sumber matèrial tumrap abstraksi [[matématika saka pangowah acak. Conto umum saka unit sampel ya iku sawijining wong utawa kéwan, tetuwuhan, utawa barang minangka péranganing kumpulan èntitas sing disinaoni.

Unit kerep tegesé unit èxperimèntal, unit sampel utawa, luwih umum, Unit obsèrvasi:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Desain èkperimèn[besut | besut sumber]

Sampling[besut | besut sumber]

Cithakan:Experimental design