Unit sampel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Unit sampel utawa unit statistik jroning analisis statistika ngarujuk marang anggota sèt èntitas sing disinaoni. Unit minangka sumber matèrial tumrap abstraksi [[matématika saka pangowah acak. Conto umum saka unit sampel ya iku sawijining wong utawa kéwan, tetanduran, utawa barang minangka pérangan saka kumpulan èntitas sing disinaoni.

Unit kerep ngarujuk marang unit èxperimèntal, unit sampel utawa, luwih umum, Unit obsèrvasi:

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Desain èkperimèn[sunting | sunting sumber]

Sampling[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Experimental design

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Unit_sampel&oldid=833279"