Biostatistika

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Biostatistika (gabungan saka tembung biologi karo statistika; kadhang-kadhang dirujuk minangka biometri utawa biometrika) iku panerapan èlmu statistika jroning èlmu biologi. Èlmu biostatistika ngliputi rancangan pacoban biologi, utamané ing babagan agrikultur (tetanèn) lan kedhokteran, kolèksi data, ngringkes data, lan analisis data pacoban.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Biostatistika&oldid=863337"