Undhak-undhakan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tatag rambat ing Candhi Barabudhur

Undhak-undakan iku sawijining konstruksi kang gunané kanggo gawé sesambungan kang bisa diliwati antarané rong papan kang béda dhuwuré. Umume undhak-undhakan digawé miring lan dipara dadi pira-pira bagéan cilik (trap) kang diarani tlundhagan. Undhak-undhakan bisa awujud lempeng, muter, utawa wangun liyané.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Undhak-undhakan&oldid=834140"