Andha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Andha

Andha ya iku piranti kanggo munggah-mudhun, dipasang jejg utawa mmiring lan umume bisa dipindhah-pindhah. Andha biasane digawé saka pring lan uga ana sing kagawé saka alumunium.

Andha
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Andha&oldid=968736"