Andha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Andha

Andha ya iku piranti kanggo munggah-mudhun, dipasang jejg utawa mmiring lan umume bisa dipindhah-pindhah. Andha racaké digawé saka pring lan uga ana sing kagawé saka alumunium.