Parembugan:Undhak-undhakan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Garis legok

Rumangsaku tratag rambat iku luwih tumuju marang payon-é dudu tlundhagané? Pras pirembagan 2 September 2012 07.46 (UTC)

Menawa kurang trep, nganggo istilah undhak-undhakan wae. Hasil Googling uga ora nemu tatag rambat
Nuwun
Ganyong pirembagan 2 September 2012 08.21 (UTC)

Yawis mengko tak owahi ya. Matur nuwun.Pras pirembagan 4 September 2012 14.25 (UTC)