Uluan, Toba Samosir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Uluan, Toba Samosir
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Toba Samosir {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Uluan iku kacamatan ing Kabupatèn Toba Samosir Propinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Toba Samosir