Uluan, Toba Samosir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Uluan, Toba Samosir
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.12.10 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Toba Samosir {{{nama dati2}}}]]

Uluan iku kacamatan ing Kabupatèn Toba Samosir Propinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Toba Samosir