Tuatara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tuatara
Kalamangsa: Early Cretaceous - Recent
Tuatara.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Sauropsida
Subklas: Diapsida
Infraklas: Lepidosauromorpha
Ordho: Sphenodontia
Famili: Sphenodontidae
Génus: Sphenodon
Gray, 1831
Species
North Island Map tuatara.PNG

Tuatara utawa sok diarani bajul iku reptil saka New Zealand sing awak'e gedhé sing urip ing kéwan. Sacara ilmiah, baya nyakup kabèh spésies kulawarga suku Rhynchocephalia kalebu uga baya iwak.