Tuatara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tuatara
Teksiran kala: Early Cretaceous - Recent
Status konsèrvasi
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Sauropsida
Subkelas: Diapsida
Infrakelas: Lepidosauromorpha
Ordo: Sphenodontia
Kulawarga: Sphenodontidae
Marga: Sphenodon
Gray, 1831
Species

Tuatara utawa asring kasebut bajul iku reptil saka New Zealand sing awak'e gedhé sing urip ing kéwan. Sacara ilmiah, baya nyakup kabèh spesies kulawarga suku Rhynchocephalia klebu uga baya iwak.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tuatara&oldid=884226"