Tour First

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tour First
Tour First (41214726900).jpg
Tour First
Tetélan pokok
JinisOffice
Cakrik yasanModern architecture
PernahLa Défense
(Courbevoie)
Rampung1974
Height
Antenna spire231 m (758 ft)
Roof225 m (738 ft)
Technical details
Floor count52
Floor area79,000 m2 (850,000 sq ft)
Rancangan lan yasan
ArsitèkJean-Pierre Dacbert, Pierre Dufau, Michel Stenzel, KPF & SRA architectes

Tour First (kala rumiyin ugi misuwur minangka Tour CB31) inggih punika satunggaling kantor pencakar langit ingkang mapan wonten ing La Défense, Courbevoie, satunggaling tlatah distrik bisnis ingang ageng ingkang mapan wonten ing sisih kulon lan caket kaliyan kitha Paris, Prancis.

Wiwitane dibangun ing taun 1974, menara kasebut ngalami modifikasi abot ing taun 2007-2011. Transformasi iki nambah nganti 231 meter, dadi pencakar langit paling dhuwur ing Prancis, saengga ngluwihi Tour Montparnasse[1].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]