Total SA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Total SA
Masyarakat anonim (CAC40: 1rPFP)
IndhustriLenga patra lan gas
Diyasa1924
Kantor gedhéLa Défense
Wong kunci
Patrick Pouyanné, Chairman & CEO
WijilProduk petrokimia
Olèh-olèhanGreen up.png$200 milyar ASD (2019)
Cacah karyawan
107.776
Slogan"Committed to Better Energy"
Sana jaringanwww.total.com

Total SA utawa Total, minangka perusahaan minyak lan gas Prancis pribadi. Iki minangka salah siji saka enem "supermajor": minangka nomer lima saka enem perusahaan paling gedhe ing sektor iki. Iki minangka perusahaan Prancis kaping 1 ing babagan omzet ing 2015, perusahaan kaping 5 ing Eropa lan nomer 24 ing saindenging jagad, uga kapitalisasi pasar kaping 4 ing zona euro ing 2015.

Kagiyatan kasebut nyakup kabeh rantai produksi, wiwit minyak mentah lan ekstraksi gas alam nganti nggawe energi, kalebu khusus kanggo kegiatan penyulingan lan distribusi komersial.

Total minangka perusahaan sing uga aktif ing sektor energi rendah energi lan energi.

Total E&P Indonesie[besut | besut sumber]

Total E&P Indonesie ya iku minangka Kontraktor Kontrak Kerja Sama (KKKS) BPMIGAS, Total E&P Indonesie kang moproduksi migas saka lapangan Bekapai, Handil, Tunu lan Peciko kang dumunung ana ing Kabupaten Kutai Kartanegara, Kalimantan Timur.


Pranala njaba[besut | besut sumber]