Total SA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Total SA
TypeMasyarakat anonim (CAC40: 1rPFP)
ISINFR0000120271
IndustryLenga patra lan gas
PredecessorElf Aquitaine
Omnium Français des Petroles
Petrofina Edit this on Wikidata
Founded1924
SuccessorArkema Edit this on Wikidata
HeadquartersLa Défense
Key people
Patrick Pouyanné, Chairman & CEO
ProductsProduk petrokimia
RevenueGreen up.png$200 milyar ASD (2019)
4.060.000.000 Dolar AS (2020) Edit this on Wikidata
Total assets230.978.000.000 Dolar AS (2016) Edit this on Wikidata
Number of employees
107.776
Websitewww.total.com

Total SA utawa Total, minangka perusahaan minyak lan gas Prancis pribadi. Iki minangka salah siji saka enem "supermajor": minangka nomer lima saka enem perusahaan paling gedhe ing sektor iki. Iki minangka perusahaan Prancis kaping 1 ing babagan omzet ing 2015, perusahaan kaping 5 ing Eropa lan nomer 24 ing saindenging jagad, uga kapitalisasi pasar kaping 4 ing zona euro ing 2015.

Kagiyatan kasebut nyakup kabeh rantai produksi, wiwit minyak mentah lan ekstraksi gas alam nganti nggawe energi, kalebu khusus kanggo kegiatan penyulingan lan distribusi komersial.

Total minangka perusahaan sing uga aktif ing sektor energi rendah energi lan energi.

Total E&P Indonesie[besut | besut sumber]

Total E&P Indonesie ya iku minangka Kontraktor Kontrak Kerja Sama (KKKS) BPMIGAS, Total E&P Indonesie kang moproduksi migas saka lapangan Bekapai, Handil, Tunu lan Peciko kang dumunung ana ing Kabupaten Kutai Kartanegara, Kalimantan Timur.


Pranala njaba[besut | besut sumber]