Tommaso Padoa-Schioppa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tommaso Padoa-Schioppa

Tommaso Padoa-Schioppa (23 Juli 1940 - 18 Desember 2010) iku sawijining ékonom Italia. Dhèwèké misuwur minangka panggagas valuta manunggal Uni Éropah, Euro. Dhèwèké uga naté njabat dadi Mantri Urusan Ékonomi lan Keuangan Italia saka Mei 2006 nganti Mei 2007.