Tommaso Padoa-Schioppa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tommaso Padoa-Schioppa

Tommaso Padoa-Schioppa (23 Juli 1940 - 18 Desember 2010) iku sawijining ékonom Italia. Dhèwèké misuwur minangka panggagas valuta manunggal Uni Eropah, Euro. Dhèwèké uga naté njabat dadi Menteri Urusan Ékonomi lan Keuangan Italia saka Mei 2006 nganti Mei 2007.