18 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 18 Desember)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

18 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 352 utawi 353 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

  • 1838 - Josef Stalin, politisi, diktator Uni Soviet (w. 1953)
  • 1913 - Willy Brandt, politisi, Kanselir Jerman (w. 1992)
  • 1918 - Silas Papare, pejuang Papua (w. 1973)
  • 1946 - Steven Spielberg, direktur Amerika Serikat
  • 1953 - Hatta Rajasa, politisi Indonesia
  • 1963 - Pierre Nkurunziza, Presiden Burundi
  • 1966 - Les Ferdinand, pemain bal-balan Inggris
  • 1980 - Christina Aguilera, penyanyi Amerika Serikat
  • 1988 - Natalia Shasanti, 7 personil
  • 1989 - Ashley Benson, aktris Amerika
  • 1992 - Bridgit Mendler. Penyanyi lan aktor Amerika Serikat.

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]