18 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Kaelih saka 18 Desember)
Jump to navigation Jump to search

18 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 352 utawi 353 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]