Menyang kontèn

Tirani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Tirani iku kumpulan geguritan (basa Indonésia: puisi), anggitan sastrawan Indonésia Taufiq Ismail.

Isi[besut | besut sumber]

Kumpulan geguritan iki isiné[1]

  1. Sebuah Jaket Berlumur Darah
  2. Merdeka Utara
  3. Harmoni
  4. Jalan Sagara
  5. Karangan Bunga
  6. Salemba
  7. Tableau Menjelang Malam
  8. Dari Catatan Demonstran
  9. Percakapan Angkasa
  10. Geometri

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Tirani". Diarsip saka sing asli ing 2010-06-09. Dibukak ing 2011-07-18.

Pranala njaba[besut | besut sumber]