Tiga Binanga, Karo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tiga Binanga, Karo
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Karo {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Tiga Binanga iku kecamatan ing Kabupaten Karo Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Karo