Thomas and Friends

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Thomas si lokomotif

Thomas and Friends iku acara télévisi bocah-bocah weton Britania Raya. Acara iki kapisan ditayangaké ing ITV taun 1984 lan nyritakaké Thomas, sawijining lokomotif lan kanca-kancané. Kabèh iku piranti sepur sing nduwé rai lan bisa ngomong.

Sepur-sepuran modèl sing dienggo[besut | besut sumber]

Modèl sepur asli sing difilem kanthi langsung iku, disyuting saka sawijining rancangan susunan ril sepur amba ing skala 1:32 utawa uga ditepungi minangka aran skala 1. Sasis lokomotif digawé déning Märklin nganggo bodi kusus. Saliyané diwènèhi rai saka lempung tuwin mripat lan tlapuk mata sing bisa owah, sepur-sepurané diwènèhi générator kukus. Wagon lan truk digawé saka kit Tenmille. Modèl-modèl sabanjuré digawé dhéwé. Saliyané iku sawetara modèl dijupuk saka acara tèlèvisi sing magepokan Tugs.

Wiwit mangsa séri 12 nganti 16 Nitrogen Studios sing nggawé animasi komputer.

Pranala njaba[besut | besut sumber]