The Zookeeper's Wife (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Zookeeper's Wife
250px
Poster film The Zookeeper's Wife
DisutradaraniNiki Caro
DiprodhuseriJeff Abberley
Jamie Patricof
Diane Miller Levin
Kim Zubick
Robbie Tollin
DiskénariyoniAngela Workman
AdhedhasarThe Zookeeper's Wife
déning Diane Ackerman
DibintangiJessica Chastain
Johan Heldenbergh
Michael McElhatton
Daniel Brühl
DimusikiHarry Gregson-Williams
SinématografiAndrij Parekh
Dibesut déningDavid Coulson
Perusahaan
prodhuksi
Scion Films
Electric City Entertainment
Tollin Productions
Rowe/Miller Productions
Dibabar déningFocus Features
Tanggal metu
  • Maret 8, 2017 (2017-03-08) (kota Warsawa)
  • Maret 31, 2017 (2017-03-31) (terbatas di Amerika Serikat)
  • April 7, 2017 (2017-04-07) (secara luas di Amerika Serikat)
  • April 21, 2017 (2017-04-21) (Britania Raya)
Suwéné
126 menit[1]
NagaraBritania Raya
Amerika Serikat
BasaBahasa Inggris
Rantaman$20 juta[2]
Kalarisan$26,127,965[1]

The Zookeeper's Wife yaiku filem biografi drama sajarah ing Amerika Serikat-Inggris taun 2017 sing disutradarani déning Niki Caro lan digawe déning Jeff Abberley, Jamie Patricof, Diane Miller Levin, Kim Zubick lan Robbie Tollin. Manuskrip filem iki ditulis dening Angela Workman adhedhasar buku non fiksi The Zookeeper's Wife dening Diane Ackerman. Juru paraga filem iki Jessica Chastain, Johan Heldenbergh, Michael McElhatton lan Daniel Brühl .

Filem The Zookeeper's Wife wiwit tayang ing Warsawa tanggal 8 Maret 2017.[3] Filem iki tayang ing Amerika Serikat tanggal 31 Maret 2017 kanthi winates lan akurat tanggal 7 April 2017. Filem iki dirilis ing Inggris tanggal 21 April 2017.[4] Film kasebut ditampa kanthi rata-rata ulasan saka juru kritik.

Paraga[besut | besut sumber]

  • Jessica Chastain minangka Antonina Żabińska
  • Johan Heldenbergh minangka Jan Żabiński
  • Daniel Brühl minangka Lutz Heck
  • Michael McElhatton minangka Jerzyk
  • Val Maloku minangka Ryszard Żabiński
    • Timothy Radford minangka Ryszard Żabiński sing enom
  • Iddo Goldberg minangka Maurycy Fraenkel
  • Shira Haas minangka Urszula
  • Efrat Dor minangka Magda Gross
  • Martha Issova minangka Regina Kenigswein
  • Goran Kostić minangka Pak. Kinszerbaum
  • Arnošt Goldflam minangka Janusz Korczak

Tanggepan juru kritik[besut | besut sumber]

Filem The Zookeeper's Wife nampa rata-rata ulasan saka juru kritik. Adhedhasar Tomat Rotten, filem kang nduweni rating 61%, miturut 162 review, kanthi rating rata-rata 6.1 / 10.[5] Adhedhasar Metacritic, film pikantuk nilai 57 saka 100, adhedhasar 36 kritik, nuduhake "rata-rata ulasan".[6]

Box Office[besut | besut sumber]

Filem The Zookeeper's Wife nampa $ 17,571,660 ing Amerika Utara lan $ 8.556.305 ing negara liya. Total pengkasilane filem iki nganti $ 26,127,965, ngluwihi anggaran produksi filem yaiku $ 20 yuta.[1]

Ing bukaan akhir minggu sing winates, film iki entuk $ 3,288,835, manggoni urutan kaping 10 ing box office.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c d "The Zookeeper's Wife (2017)". Box Office Mojo. Dijupuk October 10, 2017. 
  2. "Box Office: 'The Zookeeper's Wife'." The Wrap (PowerGrind). Retrieved: April 1, 2017.
  3. "The Zookeepers Wife." Cinequest Film Festival. March 8, 2017. Retrieved: March 30, 2017.
  4. Lyttleton, Oliver."Jessica Chastain vehicle ‘The Zookeeper’s Wife’ will skip awards season." The Playlist, June 20, 2016. Retrieved: March 8, 2017.
  5. "The Zookeeper's Wife (2017)". Rotten Tomatoes. Dijupuk October 10, 2017. 
  6. "The Zookeeper's Wife reviews". Metacritic. Dijupuk October 10, 2017. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]