The Spectacular Now

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Spectacular Now
250px
Poster film The Spectacular Now
Disutradarani James Ponsoldt
Diprodhuseri Tom McNulty
Shawn Levy
Michelle Krumm
Andrew Lauren
Diskénariyoni Scott Neustadter
Michael H. Weber
Adhedhasar The Spectacular Now
déning Tim Tharp
Dibintangi Miles Teller
Shailene Woodley
Brie Larson
Mary Elizabeth Winstead
Bob Odenkirk
Jennifer Jason Leigh
Kyle Chandler
Dimusiki Rob Simonsen
Sinématografi Jess Hall
Dibesut déning Darrin Navarro
Perusahaan
prodhuksi
Andrew Lauren Productions
21 Laps Entertainment
Global Produce
Dibabar déning A24[1]
Tanggal metu
  • Januari 18, 2013 (2013-01-18) (Festival Film Sundance)
  • Agustus 2, 2013 (2013-08-02) (terbatas di Amerika Serikat)
  • Sèptèmber 13, 2013 (2013-09-13) (secara luas di Amerika Serikat)
Suwéné
95 menit[2]
Nagara Amerika Serikat
Basa Bahasa Inggris
Rantaman $2.5 juta[3]
Kalarisan $6,916,951[4][3]

The Spectacular Now nggih punika filem drama komedi romantis saking Amérika Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning James Ponsoldt. Skénario kaanggit déning Scott Neustadter lan Michael H Weber, dipunangkat saking novel The Spectacular Now pakaryanipun Tim Tharp. Juru damel kapasrahaken dhumateng Tom McNulty, Shawn Levy, Michelle Krumm lan Andrew Lauren. Wondéné juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Miles Teller, Shailene Woodley, Brie Larson, Mary Elizabeth Winstead, Bob Odenkirk, Jennifer Jason Leigh lan Kyle Chandler.

Filem The Spectacular Now kagiyaraken kaping pisanipun wonten adicara Festival Film Sundance ing surya18 Januari 2013.[5] Lajeng ing Amérika Sarékat filem punika kababar kanthi winatesan ing surya 2 Agustus 2013, lan surya 13 September 2013 kagem sagung pamirsa.[6] Filem punika nampèni pangalembana saking para juru kritik.

Pemeran[besut | besut sumber]

Pangalembana juru kritik[besut | besut sumber]

Filem The Spectacular Now nampi pangalembana saking para juru kritik. Miturut Rotten Tomatoes, filrm punika nggadhahi pandhemen dumugi 92%, adhedhasar saking 156 pambiji, kanthi rata-rata 7.8/10.[7] Sawetawis miturut Metacritic, filrm pikantuk biji 82 saking 100.[8]

Box office[besut | besut sumber]

Filem The Spectacular Now kasil ngempalaken arta dumugi $6,852,971 saking panggiyaran ing Amerika Ler, lan $63,980 saking negari sanèsipun, kanthi gunggung $2.5 yuta.[3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Fleming, Mike (January 21, 2013). "Sundance: A24 Buys ‘The Spectacular Now'". Deadline.com. Dijupuk July 17, 2013. 
  2. "The Spectacular Now (2013)". Australian Government Department of Communications and the Arts. Dijupuk May 23, 2018. 
  3. a b c "The Spectacular Now (2013)". The Numbers. Dijupuk March 7, 2014. 
  4. "The Spectacular Now (2013)". Box Office Mojo. Dijupuk March 7, 2014. 
  5. Gibbs, Ed (January 29, 2013). "Sundance film festival 2013: The Spectacular Now – first look review". The Guardian. Dijupuk May 23, 2018. 
  6. Hamaker, Christian (August 9, 2013). "Spectacular Now Reboots Teen Romance Genre with Strong Acting, Message". Crosswalk.com. Dijupuk May 23, 2018. 
  7. "The Spectacular Now (2013)". Rotten Tomatoes. Dijupuk February 13, 2018. 
  8. "The Spectacular Now reviews". Metacritic. Dijupuk February 13, 2018. 


Pranala njawi[besut | besut sumber]