The Perfect Guy (filem 2015)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
The Perfect Guy
ThePerfectGuyPoster.jpg
Theatrical release poster
Disutradarani David M. Rosenthal
Diprodhuseri
  • Tommy Oliver * Nicole Rocklin * Wendy Rhoads * Darryl Taja
Diskénariyoni Tyger Williams
Carita
déning
Dibintangi
Dimusiki
Sinématografi Peter Simonite[1]
Dibesut
déning
Joan Sobel
Dibabar
déning
Screen Gems
Tanggal metu
  • Sèptèmber 2, 2015 (2015-09-02) (Los Angeles premiere)
  • Sèptèmber 11, 2015 (2015-09-11) (United States)
Suwéné
100 minutes[2]
Nagara United States
Basa Inggris
Rantaman $12 million[3]
Kalarisan $60.3 million[3]

The Perfect Guy inggih punika filem thriller saking Amérika Sarékat ingkang kadamel ing taun 2015. Filem punika dipunsutradarani David M. Rosenthal, adhedhasar skénario anggitanipun Alan B. McElroy lan Tyger Williams,. Ingkang maragani filem punika antawisipun Sanaa Lathan minangka Leah Vaughn, Michael Ealy minangka Carter DUncan, Morris Chestnut minangka David King, Tess Harper minangka Mrs. McCarthy, Charles S. Dutton minangka Roger Vaughn, L. Scott Caldwell minangka Evelyn Vaughn, Kathryn Morris minangka Karen, lan sanèsipun. Ealy lan Lathan kepara ugi nyengkuyung minangka juru damel palaksana. The Perfect Guy dipunbabar ing surya 11 Sèptèmber 2015.5. lan kasil ngempalaken arta gunggung $60 yuta kados ingkang kacathet ing box office. Wondéné ragat ingkang sampun medal inggih punika $12 yuta. Éwasemanten, filem punika mboten patos katampi déning para pamirsa lan juru kritik.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Pandamelan filem The Perfect Guy kawiwitan surya 6 Agustus 2014, ing Los Angeles.[4] Pamundhutan gambar filem punika ditindakaken ing wanci dalu, lan langkung asring ngginakaken kaméra digital Sony lan lensa anamorphic. Kathah adhegan (jejer) ingkang kapundhut kanthi ngginakaken cahya ingkang wingit awit saking punika kekajenganipun David supados filem punika ketawis radi peteng, kados ngendikanipun Peter Simonite. Pamundhutan gambar The Perfect Guy namung 34 dinten, pungkasanipun ing Los Angeles samadyaning Sèptèmber 2014.[1]

Ing surya 3 Juni 2015, Screen Gems nepangaken trailer kapisan minangkani promosi filem The Perfect Guy kapasang wonten laman USA Today.[5] Filem punika kadamel lumantar format Dolby Vision ing Dolby Cinema Amérika Lèr.[6]

The Perfect Guy kasil ngempalaken arta $57 yuta saking panggiyaran ing Amérika Sarékat lan Kanada, lan langkung saking $3.2 yuta ing tlatah sanèsipun, kanthi gunggung kasil ngancik $60.3 yuta, wondéné ragat ingkang sampun dipundalaken dumugi $12 juta.[3] Miturut Sony, filem punika prayoginipun mboten dipun-giyaraken ing ngarsanipun para juru kritik.[7][8] The Perfect Guy dipun-giyaraken ing dinten Jemuwah 11 Sèptèmber 2015, lan kasih ngempalaken $9.9 yuta dinten punika.[9][10][11] The Perfect Guy ugi kacawisaken lumantar format DVD lan Blu-ray ingkang kababar surya 29 Désèmber 2015.[12]

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ a b "‘Perfect Guy’ Cinematographer Peter Simonite Talks About Night Filming - Variety". Variety. Dijupuk 29 January 2015. 
  2. ^ "THE PERFECT GUY (15)". British Board of Film Classification. July 20, 2015. Dijupuk July 20, 2015. 
  3. ^ a b c "The Perfect Guy (2015)". Box Office Mojo. Dijupuk January 29, 2016. 
  4. ^ "Screen Gems Begins Production On The Thriller 'The Perfect Guy' Starring Sanaa Lathan, Michael Ealy And Morris Chestnut". Cnbc.com. 2014-08-06. Dijupuk 2014-08-14. 
  5. ^ "Trailer: 'The Perfect Guy'". Usatoday.com. 2015-05-29. Dijupuk 2015-06-21. 
  6. ^ Carolyn Giardina (November 16, 2015). "'Star Wars' Dolby Cinema Release Could Push Forward the New Format". The Hollywood Reporter. Dijupuk November 17, 2015. 
  7. ^ "Critics not allowed to see ‘The Perfect Guy’ | The Kansas City Star". Kansascity.com. 2015-09-09. Dijupuk 2015-09-15. 
  8. ^ McClintock, Pamela (2015-09-09). "Box-Office Preview: 'The Visit,' 'Perfect Guy' Eye Close Race for No. 1". Hollywood Reporter. Dijupuk 2015-09-15. 
  9. ^ "'Perfect Guy' Tops Friday Box Office, Shyamalan's 'Visit' Opens Strong Second". Box Office Mojo. 2015-09-11. Dijupuk 2015-09-15. 
  10. ^ Busch, Anita. "‘The Perfect Guy’ Edges Out ‘The Visit’ To Take No. 1 — B.O. Final". Deadline. Dijupuk 2015-09-15. 
  11. ^ "'Perfect Guy' Takes Weekend #1 With Shyamalan's 'Visit' a Close Second". Box Office Mojo. Dijupuk 2015-09-15. 
  12. ^ http://www.dvdsreleasedates.com/movies/7581/the-perfect-guy

Pranala njawi[besut | besut sumber]