The Mechanic (filem 2011)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Mechanic nggih punika sesirah filem aksi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Simon West. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Lewis John Carlino lan Richard Wenk. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel nggih punika Irwin Winkler sesarengan RObert Chartoff, David Winkler, lan William Chartoff. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Mark Isham. Sinematografi dipuncakaken déning Eric Schmidt. Wondéné juru besut kalampahaken T.G. Herrington lan Todd E. Miller. Juru para ingkang kahdapuk maragani antawisipun Jason Statham, lan Ben Foster. The Mechanic dipunbabar ing surya 28 Januari 2011. Mechanic: Resurrection minangka kalajengan filem punika kababar ing taun 2016.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "The Mechanic (2011)". Box Office Mojo. Dijupuk 2011-04-04. 
  2. "The Mechanic (2011)". The Numbers. Dijupuk October 24, 2016. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]