The Longest Ride (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Longest Ride
250px
Poster Film The Longest Ride
DisutradaraniGeorge Tillman, Jr.
DiprodhuseriMarty Bowen
Wyck Godfrey
Theresa Park
Nicholas Sparks
DiskénariyoniCraig Bolotin
AdhedhasarThe Longest Ride
déning Nicholas Sparks
DibintangiScott Eastwood
Britt Robertson
Jack Huston
Oona Chaplin
Alan Alda
Melissa Benoist
Lolita Davidovich
Gloria Reuben
DimusikiMark Isham
SinématografiDavid Tattersall
Dibesut déningJason Ballantine
Perusahaan
prodhuksi
Fox 2000 Pictures
Temple Hill Entertainment
Dibabar déning20th Century Fox
Tanggal metu
  • April 10, 2015 (2015-04-10)
Suwéné
128 menit
NagaraAmerika Serikat
BasaBahasa Inggris
Rantaman$34 juta[1]
Kalarisan$62,944,815[2]

The Longest Ride yaiku film drama romantis Amerika Serikat taun 2015 sing disutradarani dening George Tillman, Jr. Adhedhasar novel kanthi jeneng sing padha karya Nicholas Sparks taun 2013. Juru paragane yaiku Scott Eastwood, Britt Robertson, Jack Huston, Oona Chaplin, Alan Alda, Melissa Benoist, Lolita Davidovich, lan Gloria Reuben. The Longest Ride diputer ing Wilmington, Winston-Salem, lan Jacksonville, North Carolina .

Paraga[besut | besut sumber]

  • Scott Eastwood minangka Luke Collins
  • Britt Robertson minangka Sophia Danko
  • Alan Alda minangka Ira Levinson
    • Jack Huston minangka Ira enom
  • Oona Chaplin minangka Ruth
  • Melissa Benoist minangka Marcia
  • Lolita Davidovich minangka Linda Collins
  • Gloria Reuben minangka Adrienne Francis
  • Barry Ratcliffe minangka pelelang
  • Brett Edwards minangka Jared Midelton
  • Hunter Burke minangka David Stein
  • Alina Lia minangka Brooke

Tanggepane Juru Kritik[besut | besut sumber]

Film The Longest Ride nampa kritik negatif saka juru kritik. Situs web Rotten Tomatoes ngetokake film kanthi rating 29% adhedhasar 86 ulasan, kanthi rating rata-rata 4.3 / 10. Kesepakatan saka juru kritik nyatakake, " The Longest Ride kurang memanipulatif tinimbang film rata-rata Nicholas Sparks, nanging nggawe kaya manis lan ora ana harapane - sing ora penting karo target audiens".[3] Metacritic, sing menehi rating normal, nandhani film kanthi nilai 32/100 adhedhasar 29 kritik, nuduhake "review umum sing ora becik".[4] Film kasebut entuk gelar A ing jajak pendapat CinemaScore saka skala A nganti F, nandhakaké film adaptasi Sparks pisanan sing nampi skor ing 11 taun wiwit film The Notebook 2004.[5]

Box Office[besut | besut sumber]

Film The Longest Ride nampa USD 37,446,117 ing Amerika Utara lan USD 25.498.698 ing negara liya. Total revenue sing ditampa dening film iki mencapai USD 62.944.815, ngluwihi anggaran produksi film Rp 34 yuta.[2]

Ing bukaan akhir minggu, film kasebut nampa USD 13.019.686, ndadikake ing urutan kaping telu ing box office.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]