The Lion King

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Lion King ("Sang Raja Singa") iku siji filem animasi musikal weton taun 1994 produksi Walt Disney Feature Animation lan dirilis déning Walt Disney Pictures. Film iki dadi filem kaping 32 ing sérial filem animasi klasik Walt Disney. Filem iki nyritakaké lelakoné Simba, siji gogor sing bakal dadi rajaning para sato kéwan.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]