The Hangover Part III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Hangover Part III
Gambar:The Hangover Part 3.JPG
Poster bioskop
Disutradarani Todd Phillips
Diprodhuseri Todd Phillips
Daniel Goldberg
Ditulis déning Todd Phillips
Craig Mazin
Adhedhasar Tokoh karangan
Jon Lucas
Scott Moore
Dibintangi Bradley Cooper
Ed Helms
Zach Galifianakis
Ken Jeong
Heather Graham
Jeffrey Tambor
Justin Bartha
John Goodman
Dimusiki Christophe Beck
Sinématografi Lawrence Sher
Dibesut déning Debra Neil-Fisher
Jeff Groth
Perusahaan
prodhuksi
Legendary Pictures
Green Hat Films
Dibabar déning Warner Bros. Pictures
Tanggal metu
  • Mèi 23, 2013 (2013-05-23)
Suwéné
100 menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $100 juta

The Hangover Part III nggih punika filem komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013 déning Legendary Pictures. Juru dum filem punika kapasrahaken dhumateng Warner Bros. Pictures. Filem punika kalajengan saking filem sadèrèngipun,The Hangover Part II (2011) lan filem kaping tiga ugi pungkasan ing salebetipun seri film The Hangover. Para juru paraga ingkang kapracaya maragani filem punika antawisipun Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Ken Jeong, Heather Graham, Jeffrey Tambor, Justin Bartha, lan John Goodman. Todd Phillips kadhapuk ngarahaken filem punika, ngrangkep minangka panganggit skénario ingkang kaserat piyambak, sesarengan kaliyan Craig Mazin. The Hangover Part III kababar ing surya 23 Mei 2013. The Hangover Part III kasil ngempalaken arta dumugi $100 yuta.[1][2][3]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Pambabaran[besut | besut sumber]

Ing wulan Mei 2013, Warner Bros. netepaken titi wanci pambabaran The Hangover Part III nggih punika dinten Kemis, 23 Mei, sedinten sadèrèngipun Universal Pictures mbabar Fast & Furious 6, kagem ngginaaken arus pamirsa pungkasan peken ing Dinten Pèngetan Amérikah Sarékat. The Hangover Part III kagiyaraken kaping pisanipun ing surya 20 Mei 2013 wonten Westwood Village Theater Los Angeles, California.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "‘The Hangover Part III’ Soundtrack Announced". Film Music Reporter. May 17, 2013. Dijupuk May 21, 2013. 
  2. Mandell, Andrea (May 21, 2013). "Bradley Cooper: 'Hangover 3' premiere is 'bittersweet'". USA Today. Dijupuk May 21, 2013. 
  3. Stewart, Andrew (May 8, 2013). "‘The Hangover Part III’ Moves Up to May 23". Variety. Dijupuk May 8, 2013. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]