The Hangover Part II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Hangover Part II yaiku film komedi Amerika Serikat taun 2011 sing diprodhuksi dening Legendary Pictures lan ditayangke dening Warner Bros Pictures, film iki minangka sekuel saka film The Hangover 2009. Todd Phillips mengarahake film kasebut minangka tambahan karo naskah sing digawé bebarengan karo Craig Mazin, lan Scott Armstrong. Bintang film Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis lan Justin Bartha . Ing Hangover Part II nyritakake crita Phil, Stu, Alan lan Doug nalika padha lelungan menyang Thailand kanggo pernikahan Stu. Sawise pesta kelulusan ing Las Vegas, Stu ora njupuk kasempatan lan milih kanggo nedha awan pra-kawin sing aman lan tentrem. Nanging, perkara kasebut ora kaya sing direncanakake.

Pengembangan film The Hangover Part II diwiwiti ing April 2009, rong sasi sadurunge The Hangover dirilis. Aktor utama padha diundang ing sasi Maret 2010 kanggo ngulangi menyang peran saka film pisanan. Nggawene wiwit ing Oktober 2010, ing Ontario, California sadurunge pindah menyang lokasi ing Thailand. Film iki dirilis tanggal 26 Mei 2011 lan, senadyan nampa komentar negatif saka juru kritik,nanging film iki dadi komedi terlaris ing kabeh wektu.[1][2][3][4][5]

Juru Paraga[besut | besut sumber]

  • Bradley Cooper minangka Phil Wenneck
  • Ed Helms minangka Doctor Stuart "Stu" Price
  • Zach Galifianakis minangka Alan Garner
  • Justin Bartha minangka Doug Billings
  • Ken Jeong minangka Leslie Chow
  • Jeffrey Tambor minangka Sid Garner [6]
  • Jamie Chung minangka Lauren, tunangane Stu [7]
  • Bryan Callen minangka Samir, pemilik klub Strip prajurit ing Bangkok
  • Mason Lee minangka Teddy, seduluré Lauren [7]
  • Paul Giamatti minangka Kingsley, Interpol agen penyamar
  • Sasha Barrese minangka Tracy Billings, garwane doug
  • Gillian Vigman minangka Stephanie Wenneck, garwane Phil
  • Yasmin Lee minangka Kimmy
  • Nirut Sirijanya iku bapak Lauren

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Ujala Sehgal. "Mike Tyson: 'Hangover' Sequel's Lowest Paid Star?". Yahoo!. 
  2. Redheadm Harry (2016-11-30). "I got hungover at the Hangover II hotel in Bangkok". Metro. Dijupuk 2018-06-30. 
  3. Fleming, Michael (2009-07-09). "'Hangover' helmer still on a high". Variety (Reed Business Information). Dijupuk 2009-07-12. 
  4. Chavez, Kellvin (2009-07-21). "Exclusive: 1-1 With Zach Galifianakis On G-Force". Latino Review. Dijupuk 2010-10-12. 
  5. Weintraub, Steve 'Frosty' (2010-03-19). "THE HANGOVER 2 Update from Director Todd Phillips – They are Not Going to Mexico or Thailand and They Start Shooting November 1st!". Collider. Dijupuk 2010-10-13. 
  6. Williams, Owen (2011-02-25). "The Hangover 2 Teaser Online". Empire. Dijupuk 2011-02-25. 
  7. a b "Nerves of Steel: interview with Mason Lee". Asia Pacific Arts. 2011-05-19. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]