The End of Love

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The End of Love nggih punika filem sandhiwara Amérikah Sarékat taun 2013. Filem punika kaarahaken déning Mark Webber. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skenario. Wondéné juru damel, kajawi Mark Webber piyambak, taksih wonten sanèsipun, nggih punika Elizabeth Destro lan Mollie Engelhart. Tanggel jawab babagan musik kapasrahaken dhumateng Pia Kayser. Sinematografi kajibah déning Patice Lucien Cocher. Sven Pape kaptah dados juru besut. Wondéné juru paraga ingkang maragani filem punika antawisipun Michael Cera, Amanda Seyfried lan Mark Webber. The End of Love katepanganek kaping pisan nalika pahargyan Sundance Film Festival taun 2012 lan kababar kagem sagung pamirsa Amérikah Sarékat ing surya1 Maret 2013. Dumugi pungkasin panggiyaran, filem punika namung ngasilaken arto dumugi $9.342.[2]

Pemeran[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]