The Change-Up

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Change-Up
Gambar:Change up poster.jpg
Poster film
Disutradarani David Dobkin
Diprodhuseri
Ditulis déning
  • Jon Lucas
  • Scott Moore
Dibintangi
Dimusiki
  • John Debney
  • Theodore Shapiro
Sinématografi Eric Edwards
Dibesut déning
  • Lee Haxall
  • Greg Hayden
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Universal Pictures
Tanggal metu
  • Agustus 5, 2011 (2011-08-05)
Suwéné
112 Menit[1]
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $52 Juta[2]
Kalarisan $75.5 Juta[2]

The Change-Up nggih punika filem komedi fantasi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning David Dobkin. Piyambakipun ugi ngayahi jejibahan minangka juru damel. Skénario kagem filem punika kaserat déning Jon Lucas lan Scott Moore. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng John Debney lan Theodore Shapiro. Sinematografi dipuncakaken déning Eric Edwards. Wondéné juru pambesut kalampaheken déning Lee Haxal lan Greg Hayden. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Ryan Reynolds lan Jason Bateman. The Change-Up kababar kaping pisanipun ing surya 5 Agustus 2011 kagem pamirsa ing Amérika Lor déning Universal Pictures. Saking rantaman $ 52 yuta, dumugi pungkasanipun pangeduman, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $75,5 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Title << British Board of Film Classification". British Board of Film Classification. August 1, 2011. Dijupuk August 1, 2011. 
  2. a b "The Change-Up". Box Office Mojo. August 6, 2011. Dijupuk August 6, 2011. 
  3. a b c d "ChangeUp_prodnotes.pdf" (PDF). The Change-Up. Universal Studios. Dijupuk July 23, 2011. 
  4. Leslie Manns Up For 'The Change-Up'. BeyondHollywood.com. Retrieved October 9, 2010.
  5. Olivia Wilde joins 'The Change Up'. The Movie Blog. Retrieved October 9, 2010.

Pranala njaba[besut | besut sumber]