The Boy Next Door

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

The Boy Next Door
The Boy Next Door 2015.png
Theatrical release poster
DisutradaraniRob Cohen
Diprodhuseri
Ditulis déningBarbara Curry
Dibintangi
Dimusiki
SinématografiDave McFarland
Dibesut déningMichel Aller
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningUniversal Pictures
Tanggal metu
  • Januari 23, 2015 (2015-01-23) (Amérikah Sarékat)
Suwéné
90 menit[1]
NagaraAmérikah Sarékat
BasaBasa Inggris
Rantaman$4 yuta[2][3]
Kalarisan$61.8 yuta[3][4]

The Boy Next Door inggih punika sesirah filem erotis thriller saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2015. Filem punika dipunsutradarani Rob Cohen. dhedhasar skénario anggitanipun Barbara Curry. Ingkang maragani filem punika antawisipun Jennifer Lopez, Ryan Guzman, John Corbett, Ian Nelson, lan Kristin Chenoweth. The Boy Next Door nyariyosaken bab teror ingkang dipunlampahaken déning satungaling priya nem dhumateng wanita ingkang dipuntresnani. Claire Peterson (Jennifer Lopez), guru ing pawiyatan SMA, saweg nglampahi prosès pegatan kaliyan semahipun, Garret (John Corbett). Pacangan punika gadhah remaja putra namanipun Kevin (Ian Nelson). Claire nyuwun pegatan sasampunipun mirsani sémahipun sesambetan kaliyan sekretarisipun.[5][6][7][8]

Ringkesan[besut | besut sumber]

Sasampunipun pepisahan, Claire pinanggih kaliyan Noah (Ryan Guzman), satunggaling nem-neman gagah ingkang manggèn ing sisih griyanipun. Awit tetepangan, Claire lan Noah sansaya raket. Noah remen sanget dhumateng randha ayu punika. Semanten ugi Claire, ingkang kapincut sasampunipun mirsani Noah tanpa busana miyos jendhéla kamaripun.[9][10][11][12]

Ing satunggalipun dinten, nalika Kevin mboten wonten griya, Noah nimbali Claire dhumateng griyanipun supados mbiyantu masak. Kaanan punika kalajengaken ing méja dhahar. Noah nyobi ngrayu Claire. Sinaosa wiwitanipun radi awrat, nanging Clair kepara kendel kémawon, saéngga kekalihipun nglampahi adegan seks. Enjingipun, Claire ngendika dhumateng Noah bilih piyambakipun radi getun, nanging pratélan punika ndadosaken Noah mboten kepranan.[13][14][15][16]

Awit saking punika, Noah ingkang yuswanipun sami kaliyan Kevin lan dados muridipun Claire ing sekolahan, lajeng ndamel keruwetan. Napa malih Noah mirsani mantan semahipun Claire asring rawuh wonten griyanipun. Noah ingkang rumiyin remaja saé-saé kemawon, ngedalaken prilaku aslinipun, saestu mbebayani. Claire kaancam kelangan putra, pedamelan lan gesangipun.[17][18][19][20][21][22]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "THE BOY NEXT DOOR (18)". British Board of Film Classification. February 9, 2015. Dijupuk February 9, 2015. 
  2. Gostin, Nicki (January 17, 2015). "Jennifer Lopez: There's 'no shame' in playing the older woman in 'The Boy Next Door'". NY Daily News (Mortimer Zuckerman). Dijupuk January 17, 2015. 
  3. a b "The Boy Next Door (2015)". Box Office Mojo. Amazon.com. Dijupuk May 10, 2015. 
  4. "The Boy Next Door (2014)". The Numbers. Nash Information Services. Dijupuk August 24, 2015. 
  5. Douglas, Edward (January 20, 2015). "The Weekend Warrior: The Boy Next Door, Strange Magic, Mortdecai". Comicsoon.net. Crave Online. Dijupuk January 21, 2015. 
  6. Barker, Andrew (January 21, 2015). "Film Review: ‘The Boy Next Door’". Variety (Penske Business Media). Dijupuk January 24, 2015. 
  7. Linden, Sheri (January 21, 2015). "'The Boy Next Door': Film Review". The Hollywood Reporter. Prometheus Global Media. Dijupuk January 24, 2015. 
  8. Travino Alarcon, Jesus (December 19, 2014). "Jennifer Lopez and Ryan Guzman on Latina Magazine's February 2015 Cover - The Boy Next Door Movie". Latina. Latina Media Ventures. Dijupuk December 27, 2014. 
  9. Dodge, Shyam (November 1, 2013). "Jennifer Lopez fights back tears as she films emotional scene on set of Boy Next Door". Daily Mail (Associated Newspapers). Dijupuk January 24, 2015. 
  10. Fahy, Colette (November 13, 2013). "Not exactly dressed for seduction! Jennifer Lopez hides her famous curves on set of movie where she plays a cradle-snatcher". Daily Mail (Associated Newspapers). Dijupuk January 24, 2015. 
  11. Verriet, Richard (December 10, 2013). "Jennifer Lopez movie is shooting in Newhall this week". Los Angeles Times. Tribune Publishing. Dijupuk January 24, 2015. 
  12. "Jennifer Lopez is filming "The Boy Next Door" in Los Angeles". Targettw.com. June 24, 2014. Dijupuk January 24, 2015. 
  13. "Jennifer Lopez in poster for erotic thriller The Boy Next Door". Daily Mail. Associated Newspapers Ltd. October 16, 2014. Dijupuk October 25, 2014. 
  14. "Weekend Forecast: 'The Boy Next Door', 'Mortdecai', & 'Strange Magic'". Boxoffice (Boxoffice Media). January 21, 2015. Dijupuk January 25, 2015. 
  15. Linden, Sheri (January 21, 2015). "Review: 'Boy Next Door' way too predictable". Santa Cruz Sentinel (MediaNews Group). Dijupuk January 22, 2015. 
  16. http://www.dvdsreleasedates.com/movies/7166/the-boy-next-door
  17. "‘Strange Magic,’ ‘Mortdecai,’ ‘The Boy Next Door’: Review Revue". The Wall Street Journal (News Corp). January 23, 2015. Dijupuk January 24, 2015. 
  18. "The Boy Next Door". Rotten Tomatoes. Flixster. Dijupuk June 8, 2015. 
  19. "The Boy Next Door". Metacritic. CBS Interactive. Dijupuk March 1, 2015. 
  20. "CinemaScore". CinemaScore. Dijupuk 2015-07-15. 
  21. Lee, Thomas (January 22, 2015). "'The Boy Next Door' review: Should be left at home". San Francisco Chronicle (Hearst Corporation). Dijupuk January 22, 2015. 
  22. Keough, Peter (January 22, 2015). "‘The Boy Next Door’ is Oedipus". The Boston Globe (John W. Henry). Dijupuk January 24, 2015.