Tayuban (Kutha Salatiga)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tayuban Salatiga.

Tayuban ya iku salah siji kagunan kang asalé saka Kalurahan Tegalreja, Kacamatan Argamulya, Kutha Salatiga.[1][2][3][4][5][6][7]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Kecamatan Argomulyo Kota Salatiga (2018-11-08). "Saparan Dusun Tegalrejo". Kecamatan Argomulyo Kota Salatiga. Dibukak ing 2020-05-27.
  2. Suara Merdeka (2018-11-05). "Wali Kota Ikut Menari Tayub (Merti Desa Tegalrejo)". Suara Merdeka. Dibukak ing 2020-05-28.
  3. Perpustakaan Daerah Provinsi Jawa Tengah (2020-05-28). "Tari Tayub". Perpustakaan Daerah Provinsi Jawa Tengah, Dinas Kearsipan dan Perpustakaan Provinsi Jawa Tengah. Dibukak ing 2020-05-28.
  4. Suara Merdeka (2017-11-10). "Tari Tayub Meriahkan Merti Desa Tegalrejo". Suara Merdeka. Dibukak ing 2020-05-28.
  5. Permana, Ferry Bagus (2008-02-20). "Merti Desa Nggaras". Scientiarum: Wacana Kritis-Prinsipil Mahasiswa UKSW dan Salatiga. Dibukak ing 2020-05-28.
  6. Prabowo (2019-08-04). "Tayub, Sedekah Bumi Desa Rahtawu untuk Kesejahteraan Masyarakat". Republik Merdeka Online (RMOL) Jawa Tengah. Dibukak ing 2020-05-28.
  7. Pemerintah Kota Salatiga (2014-12-10). "Meriah, Merti Desa di Tegalrejo". Website Resmi Pemerintah Kota Salatiga. Dibukak ing 2020-05-28.

Pranala jaba[besut | besut sumber]