Tavčé gravčé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tavče gravče
Грав во тава(тафче гравче) (3).jpg
Typical Macedonian tavče gravče
AjanganMain course
Panggonan asalNorth Macedonia
Tlatah utawa prajaTetovo, Polog, Veria
Woworan pokokBeans
Buku masakan: Tavče gravče  Médhia: Tavče gravče

Tavče gravče ( Basa Makedonia: Тавче гравче ) minangka panganan tradisional Makedonia . [1] Wis disiapake nganggo kacang seger lan bisa ditemokake ing akeh restoran ing Makedonia Lor . Uga umume diaspora Makedonia . Panganan iki dipanggang lan disedhiyakake ing panci lempung sing ora diwadhahi tradisional. Jeneng sajian bisa uga diterjemahake minangka "Kacang buncis ing tava ". Tavče gravče dianggep minangka panganan nasional ing Makedonia Lor . [2] "Tavče gravče Tetovo style" minangka variasi regional sing kawentar.

[ <span title="This claim needs references to reliable sources. (November 2019)">perlu rujukan</span> ]

Bahan[besut | besut sumber]

Bahan-bahan dhasar ing Tavče gravče yaiku:

Kapustakan[besut | besut sumber]

  1. "Restaurants in Ohrid, North Macedonia". Lonely Planet. Retrieved 14 November 2019.
  2. "Mouth-watering Macedonia: 5 traditional dishes you've got to try". Intrepid Travel. Retrieved 15 November 2019.