Tartiflette

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tartiflette masak lan ham panggang

Tartiflette ( pocaping cara Prancis: [taʁtiˈflɛt] ) yaiku panganan saka Savoy ing Alps Perancis . Kang digawe karo kentang, reblochon keju, lardons lan bawang . Masalah sitiran: Tenger <ref> pambuka salah yasa utawa ngemu jeneng sing ala

Persiapan umum sing umum ditemokake ing saindenging wilayah kasebut yaiku Croziflette . Format iki cocog karo sajian asli apa wae, kajaba nggunakake kentang, ing endi ditemokake kothak minuskul pasta sing diproduksi kanthi lokal, crozets de Savoie (biasane digawe saka soba nanging kadhang durum). Jeneng sajian iki yaiku campuran "crozet" lan "tartiflette".

Refrensi[besut | besut sumber]