Reblochon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Reblochon Farmhouse, garing sadurunge mateng

Reblochon ( pocaping cara Prancis: [ʁə.blɔ.ʃɔ̃] ) iku keju Perancis digawe ing tlatah Alpen saka Savoie saka mentahan susu. Nduwe sebutan AOC dhewe.

Reblochon duwe rasa nutty sing isih ana ing tutuk sawise dinikmati empuk lan seragam. Iki minangka bahan penting tartiflette, gratin Savoyard sing digawe saka kentang, daging babi (lardon), lan bawang. Ing taun 2002, diprodhuksi 17,4 yuta kilogram Reblochon.