Tanjung Balai Kidul, Tanjung Balai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tanjung Balai Kidul, Tanjung Balai
Nagara Indonésia

Tanjung Balai Kidul iku kecamatan ing kutha Tanjung Balai Propinsi Sumatra Lor.

Kutha Tanjung Balai